QUI SOM

SOM UN GRAN EQUIP

ENTRE TOTES FEM POSSIBLE L'ECOI

marina

MARINA VILARMAU

Sóc pedagoga i mare de tres nens, el Teo, l’Omar i el Maür. La meva admiració cap a la tasca que es fa a l’Escola Bressol Municipal Dentetes em van portar a proposar iniciar aquest projecte. Em dedico a coordinar el projecte.
montse grau

MONTSE GRAU

Mestra i directora de l'Escola Bressol Municipal Dentetes des dels seus inicis.

CARME

CARME COLS CLOTET

Carme Cols Clotet, mestra dels més petits, ara jubilada activa. Junt amb el company Pitu Fernandez viatgem, passegem per escoles ajudant en procés de transformació dels seus patis en espais enjardinats , generant entorns naturals de salut, benestar i de interrelacions humanes. Podeu trobar-nos al blog: elnousafareig.org , al Facebook i el El Safareig, entorns en els que donen a conèixer les experiències
Belen Mora

BELEN MORA YÉLAMOS

El meu nom es Belen Mora Yélamos .Soc auxiliar de geriatría al CD fa 15 anys (gerocultora).

Anabel González

ANABEL GONZÁLEZ CARDOSO

Sóc Anabel González Cardoso. Tinc 45 anys i sóc mare de tres fills: El Marc, l'Àlex i la Maria. Tots tres han sigut alumnes de l'Escola Bressol Dentetes, una experiència molt maca. Soc la dona de la neteja del dentetes.
alba oms

ALBA OMS

Fa 10 anys que estic al capdavant del centre de dia La Masia, per gent gran. Quan fa dos anys vam traslladar-nos al mateix edifici que l'escola bressol, amb la Montse Grau vam pensar que seria molt enriquidor per tots compartir el nostre dia a dia. I amb l'ECOI s'ha fet realitat.

Maria Àngels

MARIA ANGELS

Em dic Maria Àngels sóc gerocultora fa 15 anys que treballo al centre de dia.
eli

ELISABET EXPOSITO MOYA

Mestre de la llar d'infants dentetes des se fa 14 anys i mare de dos fills, l'ariadna i el Pau! Il·lusionada amb aquest projecte i amb ganes de gaudir tots junts... Fent un nou camí!

laia jimenez

LAURA JIMÉNEZ

Sóc mestre i mare de dos fills, el Gael i l'Enzo. Fa molts anys que treballo als Dentetes acompanyant tant als infants com a les famílies en el camí cap a l'autonomia i la socialització en els primers anys de vida.
Teresa Rogé

TERESA ROGÉ

Fa 15 anys que treballo al Centre de Dia tenint cura i acompanyant els avis /es. Estic il•lusionada de fer camí junts amb l'Escola Bressol.

NATALIA

NATALIA GONZÁLEZ

Sóc mestra i mare de dos fills: L'Arnau i l'Emma. Treballo a l'Escola Bressol Dentetes i aquest nou projecte penso que serà molt enriquidor i ens farà créixer a totes les persones que en formem part.
Carme Muriel

CARME MURIEL

Infermera Especialista en Geriatria i mare de 3 fills. Treballo al sector de la Gent Gran des de fa 20 anys i a la Masia els darrers 10 anys. Des del març del 2018 els nostres petits veïns han fet canvis en el nostre dia a dia. Orgullosa de poder formar part d’un projecte que m’il.lusiona molt.