PROPOSTES INTERGENERACIONALS

 

IOGA

Cada dimarts l’Ingrid Prat ve a l’ECOI amb per dur a terme una sessió de Ioga per a infants i gent gran. És una proposta oberta a la qual hi va qui vol i pot cada dia, la porta és oberta i s’ofereix la possibilitat de creuar-la.
Saber-ne més

 

ESPAI DE RE-TROBADA

La lògica institucional vol que les relacions entre els infants de Dentetes i les àvies de la Masia s’acabin ara que els infants deixen la llar d’infants i passen a l’escola.
Saber-ne més

 

TALLERS DE CUINA

Individualment, la Lídia treballa amb cada persona el record d’aquesta recepta que te ganes de compartir: quins ingredients feia servir? quines quantitats de cada un d’ells?comera el procés d’elaboració?... fins que en recuperem la recepta i la llista d’aliments.
Saber-ne més

 

AUDICIONS MUSICALS

Les audicions musicals són propostes musicals variades que es duen a terme un cop al mes per part de professionals de la música amateurs.
Saber-ne més

 

ANEM A FER UN TOMB

Passejar i conversar, passejar i mirar, caminar perquè caminant passen altres coses. En aquest cas sortim a fer un tomb pel poble per sortir de l’aula i perquè sabem que sortint de l’aula passen coses inesperades fàcilment.
Saber-ne més